ONZE TOONZAAL IS TERUG OPEN!
Meer info over de maatregelen die wij hanteren in onze toonzaal, vindt u HIER.
TIJDENS DE MAAND MEI -15% EXTRA KORTING OP ELKE BESTELLING!
GESLOTEN MAANDAG 1 JUNI 2020.

Algemene vragen
Maasstraat 30, 2060 Antwerpen
Burodiscount is doorlopend open: maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u Zaterdag van 10u tot 16u (niet in juli & augustus)
Bestellen, levering en montage
Bezoek onze toonzaal in Antwerpen en wij bekijken samen met u de mogelijkheden. U kan ook telefonisch bestellen 03/226 90 90
Wij vragen altijd betaling van het volledig bedrag bij de bestelling via overschrijving. Uw bestelling wordt pas verwerkt wanneer wij de volledige betaling goed ontvangen hebben. U ontvangt de factuur bij levering. IBAN BE63 7350 4095 5408.
Indien u online, telefonisch of in de toonzaal een bestelling plaatst ontvangt u steeds een orderbevestiging via mail. Bij twijfel en voor info contacteer ons telefonisch of per mail. Ook nemen wij steeds contact met u op i.v.m. de leverings-of afhalingsdatum.
Serie-K meubelen hebben een leveringstermijn van max 2 weken. Serie-U, Serie-M en Serie-G: de leveringstermijn staat steeds bij het product vermeld.
Levering en montage is gratis op het gelijkvloers in de provincie Antwerpen, in het Waasland, in de provincie Vlaams-Brabant en Brussel. Indien de levering buiten deze regio dient te gebeuren zal er afhankelijk van de afstand een meerprijs worden aangerekend. Het gebruik van een ladderlift is steeds ten kosten van de klant. We kunnen u steeds op voorhand de kostprijs mededelen.
Het gebruik van een ladderlift is steeds ten kosten van de klant. Een ladderlift kan door de klant zelf voorzien worden of door onze zorgen besteld worden. We kunnen u steeds op voorhand de kostprijs mededelen.
Neen, in onze werkregio (Provincie Antwerpen en het Waasland, Provincie Vlaams-Brabant en Brussel) is het transport én montage inbegrepen op het gelijjkvloers. Indien u de meubelen zelf komt afhalen ontvangt u een afhaalkorting van 10%. Montage is dan uiteraard uit te voeren door de klant.
Vragen na verkoop
Ieder geplaatst order dient afzonderlijk besproken te worden.
Al ons meubilair heeft een garantie van 5 jaar. De waarborg is steeds op factuur vermeld.
Contacteer ons, Kathrine, Jeroen, David & Laetitia helpen u graag verder! Info@burodiscount.be 03/226 90 90