-10% AFHAALKORTING ! LEVERINGSKOSTEN vanaf €55 !

Toonzaal OPEN maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u. ZATERDAG van 10u tot 16u!

 

 

 

Linkpartners

Outlet-Kantoormeubelen

Outlet-Kantoormeubelen werkt volgens een uniek circulair concept waarbij meubilair wordt hergebruikt. We verkopen 2dehands en ex-toonzaal kantoormeubilair aan een scherpe prijs. Alle meubilair is geselecteerd op kwaliteit, grondig gereinigd, hersteld indien nodig en heeft bovendien een garantie van 2 jaar.

U kan meteen bestellen via de webshop of een bezoek brengen aan onze toonzaal BURODISCOUNT in de Maasstraat 30 te 2060 Antwerpen.
Outlet-Kantoormeubelen is een afdeling van burodiscount en vindt u ook terug in dezelfde toonzaal. Het tentoongestelde meubilair heeft een duidelijke productfiche waarop alle info vermeld staat: Afmeting, kleur, catalogusprijs, korting en nettoprijs.

 

 

Outlet-Kantoormeubelen

Ergoline

Ergoline is ook een zusterfirma van burodiscount. Ergonomie op de kantoorwerkplek is waar Ergoline voor staat. De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Op korte termijn levert een slechte zithouding zithouding vaak rug-en nekklachten op. Bij Ergoline zetten we daarom resoluut in op een goede zithouding, gecombineerd met genoeg beweging waar mogelijk. 

Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in ergonomische oplossingen op kantoor en bieden graag advies op maat.

Naast ergonomie op de kantoorwerkplek is Ergoline gespecialiseerd in het inrichten van kantoorruimtes met design meubilair. 

Ergoline