-10% AFHAALKORTING ! LEVERINGSKOSTEN vanaf €55 !

Toonzaal OPEN maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u. 

 

Gedurende de maand maart en april zijn wij gesloten op zaterdag!

OP VRIJDAG 22/03/2024 ZIJN WE GESLOTEN OM 15 UUR

Onze groene voetafdruk

Recycleren is een win-win situatie voor u, voor ons, maar zeker ook voor het milieu. Mede met deze gedachte hebben we de activiteiten van "Outlet-Kantoormeubelen" opgestart. Het moet ons streven zijn om het ecosysteem te ontzien. Hoe georganiseerder dit gebeurt, hoe beter het resultaat voor het milieu. 

 

      

 

Recycleren maximaliseren. Wij geven het kantoormeubel een tweede leven.
Onze partij tweedehands kantoormeubelen verkrijgen wij van klanten, waar we met onze twee firma's burodiscount en Ergoline nieuw meubilair leveren en het oude terugnemen. 
Vroeger werd dit gebruikt meubilair in een container gegooid,  nu krijgen deze meubelen een tweede leven.
Anderzijds nemen we kantoormeubilair over van bedrijven die inkrimpen, fusioneren met een ander bedrijf of hun activiteiten stopzetten.

 

Ook werken wij samen met kringloopwinkels en jeugdbewegingen voor gratis ophaling van tweedehands kantoormeubilair.

 

Verantwoord ecologisch ondernemen
burodiscount wil zowel de jonge ondernemers als de gevestigde waarden in de bedrijfswereld bereiken. Onder meer door hen bewust te maken dat hergebruiken van bestaand meubilair een positieve invloed heeft op de CO² uitstoot en dat hierdoor de belasting op het milieu fors afneemt.

 

Het kantoormeubilair van burodiscount zijn grotendeels gemaakt door fabrikanten met een milieu ISO 14001 norm- attest. Bij hen worden de afgedankte producten gerecycleerd en gebruikt als grondstof voor de aanmaak van nieuw meubilair en dit volgens het "cradle to cradle" principe. Zij ontwikkelen en produceren hun meubilair met respect voor het milieu.

 

Tweedehands kantoormeubilair dat niet meer kan verkocht worden, wordt door burodiscount professioneel verwerkt en gerecycleerd. Meubelen kunnen worden gedemonteerd en per materiaaltype gesorteerd.